Sådan bruger du et video visitkort ordenligt

For nylig, vi deltog juli måneds Kingston Beta på Jamaica Pegasus. Kingston Beta er en hver anden måned mødes til den jamaicanske og Caribien Tech industrien til at pitche deres opstart ideer, lære, blive inspireret og netværke med ligesindede – så vi passer ret i. En af oplægsholderne, Ramone Richards, grundlæggeren af ​​Papirløs Solutions, nævnt noget vi fandt ganske interessant. Ramone udtalte, at i hans forsøg på at eliminere brugen af ​​papir i alle facetter af sin virksomhed, han uddelte en video-CD om sine tjenester, i modsætning til en almindelig visitkort (BC). Det fik os til at tænke om fordelene ved denne metode, og vi kom til en solid konklusion: det er ikke en gennemførlig fremgangsmåde overhovedet.

Før du begynder at tænke, vi lukke den ned uden at undersøge mulighederne, så lad os forklare, hvorfor vi mener, distribuere video visitkort (VBC) fysisk i stedet for papir BC er ikke sådan en god idé.

For det første, hvad er den første ting du gør, når du får en BC? De fleste mennesker vil formentlig tage et hurtigt blik at se, hvad den person eller virksomhed handler om. Du er vant til at gennemgå over alle de oplysninger, der er på kortet med det samme. Hvis du modtager en VBC, på den anden side, vil du ikke være i stand til at se, hvad slags oplysninger er om det samme, og der kan være en put off.

For det andet, hvad gør du normalt gør, når du har afsluttet din indledende gennemgang af en BC? Helt ærligt, nogle bare smide det, hvis de ikke mener, det er værd at holde. Men for personer, der gør beholde det, har de en tendens til at putte ind i deres punge / tegnebøger eller visitkort indehavere. BC s ofte udveksles i miljøer, hvor personen har minimal adgang til noget andet. Hvor skulle de finde plads til at gemme denne VBC?

Hvis disse grunde ikke tvinge dig til at tro, dette er ikke en praktisk idé, overveje dette: Hvad er den vigtigste grund til at distribuere BCS? Svar: At introducere din virksomhed og giver let-til-adgang kontaktoplysninger. Forestil dig at skulle gå gennem kampen for at indsætte en cd i din computer (leverer du ikke bruger en Android Tablet, iPad eller Playbook, så er du ude af lykke) derefter venter på at indlæse bare for at få en kontaktperson. For meget arbejde, for noget så simpelt, right?

Men tror ikke, vi har helt udelukket VBC som en ideel introduktion metode. Som en kendsgerning, ved vi en perfekt måde den kan bruges så effektivt som en almindelig f.Kr.. Da det er en video, hvad med at bruge det online? Sig du ønsker at give en hurtig, kort introduktion af dig selv og / eller din virksomhed til nogen online. I den fysiske verden, ville du udlevere dem dit kort, så hvorfor ikke ‘hånd’ dem din VBC i tech verden? De ville stadig være i stand til at se det samme, guffe det væk i deres ‘harddisk punge «, hvis det er nødvendigt, og det kan give øjeblikkelig links til yderligere kontakt (til din Facebook-side og Twitter, for eksempel), så de ikke behøver at bekymre sig om grave op dit kort, når de har brug for dig. Det trick til at gøre dette endnu mere effektiv, er at sikre, at du holder det meget kort, og du kan endda bruge Flash-animation eller animeret gif s, på den måde det kan ses på de fleste mobile enheder og bruges som en avatar på sociale netværk.

Så det er vores opfattelse: stick med den faktiske visitkort for fysiske introduktioner, men overveje at bruge en VBC for online introduktioner.

 

No reviews yet.

Leave a Reply

shared on wplocker.com