Min første hundesnor

Jeg kan den dag i dag, stadigvæk huske min første hundesnor, http://www.dyre-shop.dk/snore/liner.aspx. Det er faktisk sådan, at jeg stadigvæk den dag i dag, har denne hundesnor. Grunden til at jeg stadigvæk har den, er faktisk fordi at den er så god, at den stadigvæk ikke er gået i stykker. Det er altså ret sjovt at tænke på, og når alt kommer til alt, så er der vist ingen tvivl om, at jeg virkeligt er glad for dette, og jeg håber da også, at når jeg først har fundet ud af dette, at jeg så også på et eller andet tidspunkt, ender med at regne ud, hvad der rent faktisk skal ske. Der er jo virkeligt ingen tvivl om dette, og jeg håber altså bare, at jeg meget snart også ender med at have fundet ud af det hele. Det er nemlig ret sjovt, og jeg forstår altså slet ikke, hvad der lige skal ende med at ske. Det er dog sådan, at når alt kommer til alt, så skal det nok ende med, at denne hundesnor også går i stykker på et eller andet tidspunkt. Det er dog ikke sket endnu, og det er faktisk ikke engang tæt på. Det har en enkelt gang været tæt på, men så satte jeg bare en ny hundesnor i, og så var det hele faktisk så godt som nyt. Det er altså dejligt, at denne hundesnor også er så nem at udskifte, så jeg kan beholde hylstret. Det er nemlig det som jeg er så glad for, og faktisk også grunden til, at jeg har haft det i så mange år. Det er altså ret sjovt, og jeg håber da virkeligt også, at jeg kommer til at have den i mange år ind i fremtiden. Det er dog endnu for tidligt at sige, og jeg må jo sådan set bare krydse mine fingre.

No reviews yet.

Leave a Reply

shared on wplocker.com