Brug din hundeline

Det er sådan, at jeg virkeligt mener, at folk virkeligt skal ende med at bruge deres hundeline. Det er sådan set lige meget hvor stor deres hund er, så skal det altid ende med at de skal bruge en hundeline. Det er faktisk sådan, at jeg helt klart også mener, at jo større og mere farlig deres hund er, jo mere vigtigt er det også at de bruger en hundeline. Det er ikke sådan, at denne skala om hvor farlig en hund er, ikke skal laves ud fra, hvor tam du lige syntes din hund er. Den skal helt klart laves ud fra race. Det er jeg overbevidst om, og hvis der er nogle der siger anderledes, så skal jeg med glæde hente nogle eksempler frem, som virkeligt beviser min påstand. Jeg er selvfølgelig godt klar over, at man ikke skal aflive hunde, for det kan man simpelthen ikke tillade sig. Det er altså lige nu lov, og jeg syntes faktisk er at det er en skændsel, at vi har sådanne regler herhjemme. Det burde slet ikke at være sådan. Det burde dog at være sådan, at folk kunne forstå, at de har nogle farlige kæledyr, og derfor er folk altså nødt til lige at tage sig sammen, og bruge lidt ekstra tid på, at få styr på deres hunde. Der er jo slet ingen tvivl om, at hvis folk først begynder at gøre dette, så er jeg også sikker på, at vi på et eller andet tidspunkt nok skal ende med at se lidt lempelser indenfor området. Det vil altså være til alles bedste, og det er derfor, at jeg også mener, at det helt klart vil være en kæmpe fordel for alle, hvis alle begynder at have deres hunde i en hundeline. Det gælder altså for alle om, at begynde at bruge en hundeline til deres hunde.

No reviews yet.

Leave a Reply

shared on wplocker.com