Min første parfume

Jeg vil meget gerne fortælle jer alle sammen om hvordan jeg endte med at købe og ikke mindst bruge min første parfume, http://www.duftladen.dk/ . Derudover vil jeg også gerne finde ud af, hvad jeg selv mener jeg har fået ud af ved at bruge en parfume. Det er nemlig sådan, at jeg ikke altid har brugt parfume, og det er dog ikke noget jeg fortryde den dag i dag, for jeg er virkeligt glad for at jeg fik mit liv uden parfume det første lange stykke tid. Det skal dog ikke forstås sådan, at jeg nogensinde vil stoppe med at bruge parfume igen. Jeg er sikker på, at når man først er begyndt at bruge en parfume også selvom at det bare er en eller anden tilfældig parfume, så ender det altid med at være sådan, at når man først har prøvet parfume, at det også er meget svært at ligge fra sig igen. Der er altså slet ingen tvivl om dette, og jeg er også lidt træt af dette. Der er jo ingen tvivl om at parfume er godt, det er dog sådan, at hvis jeg skulle vælge imellem at alle mennesker i hele verden brugte parfume, eller at ikke en eneste person brugte parfume, så ville jeg helt klart vælge den sidste mulighed.

Muligheder uden parfume

Det er nemlig sådan, at hvis der ikke var en eneste person som brugte parfume, så ville verden helt klart være et andet sted. Der er altså slet ingen tvivl om, at det virkeligt er sjovt at tænke på, hvad der rent faktisk kan lade sig gøre, hvis vi overhovedet ikke brugte parfume i denne verden. Jeg er sikker på at vi alle sammen ville tænke og reagere meget instinktivt end vi gør i dag. Det er nemlig sådan, at parfume dækker mange af vores naturlige dufte, som ellers er med til at styre vores liv og følelser for hinanden.

No reviews yet.

Leave a Reply

shared on wplocker.com