Alle rygere burde i det mindste skifte til en e cigaret

Alle rygere er fuldt ud klar over de ødelæggende virkninger , at rygning har på kroppen . Jeg var en ryger i 15 år , og denne liste er ikke designet til at skræmme alle rygere derude , selv om det bare kunne bruge en e cigaret.

1. . Den rygere hoste. Hvis du har røget i længere tid, du vil have rygere hoste. Du tror måske, det er en ulempe, hvis din ryger , og de fleste rygere forsøger at skjule det. Denne hoste er faktisk din krop forsøger at slippe af med de giftige dampe , du indånder på daglig basis. Det er lyden af dine lunger fordrive alle de kemikalier i tobaksrøg . Det er en god ting for din krop alle selvom du måske ikke tror det.

2. . Farves tænder . Efter rygning for så længe jeg var godt klar over mine gule misfarvede tænder . Jeg kom ind i vanen med smilende med munden lukket , en masse af rygere gøre dette. Sure , kan du gå og få dine tænder hvide i disse dage, men før eller senere pletterne vil være tilbage, hvis du fortsætter med at ryge .

3. . Gule fingre . Det er dybest set det samme problem som farvede tænder . Jeg plejede at rotere min finger når rygning , så man ikke ville blive plettet for meget. Hvis du ryger roll ups dette problem vil blive endnu værre. Ingen mængde af skrubning vil slippe af med det , er den eneste løsning er at stoppe med at bruge den samme finger.

4. . Åndenød . Jeg har altid spillet en masse sport , selvom jeg røget. Som årene gik, jeg fandt jeg startede altid hoste efter enhver form for fysisk træning. Din lungekapacitet er reduceret med rygning. Jeg fandt, at jeg ikke kunne holde vejret for meget længe. En af de værste oplevelser, jeg havde var under en fysisk test for arbejde. Du ved den slags jeg mener , når du nødt til at blæse ind i en meter for at teste lungekapacitet, og du bare vide, at dit forsøg vil være et godt stykke under gennemsnittet. Du kan derefter få en læst , der fortæller dig , at du har lungerne af en 50 år gammel , og din kun 35 .

5. . Kredsløbsproblemer . Rygning blokerer arterier og reducerer blodgennemstrømningen . Jeg har altid syntes at føle kulde, især i mine fødder. Hvis jeg kom ind i et varmt bad , når mine fødder var koldt det forårsagede en masse smerte . Rygning kan også føre til åreknuder og impotens .

6. . Grey teint. Du kan fortælle en storryger fra den måde deres hud ser ud. De ser grå og blegere end ikke rygere. Rygning gør din hud alder hurtigere. Du må ikke synes, det er et problem, når man er ung , men du vil se effekten af ​​e cigaretrygning , når du bliver ældre. Du sulter din hud af essentielle næringsstoffer .

7. . Mangel på energi . Jeg har altid troet , jeg ikke lider af dette problem. I en alder af 36 var jeg en ivrig sportsmand og løb regelmæssigt , jeg kunne lide at holde fit . Lyder lidt dumt ikke det , jeg mener jeg røg 20 e cigaretter om dagen , og jeg slags blanked mit sind fra hvad jeg gjorde for at min krop ved at ryge . Det var først, da jeg holdt op med at ryge , at jeg fandt jeg havde så meget mere energi. Jeg ville vågne op om morgenen følelse helt vågen , da jeg røg jeg måtte trække mig ud af sengen. Jeg fandt også jeg kunne løbe videre og hurtigere. Årsagen er, at når du ryger du sulter din krop af ilt, og dette fører til en mangel på energi.

8. . Mundtørhed. Jeg plejede at vågne op om morgenen med en mund, der føltes som sandpapir . Jeg spekulerede på, hvordan min tunge kunne være så tør. Du skal bare vænne sig til denne effekt, og det bliver værre jo længere du ryger. Det gør din ånde lugter og du behøver ikke engang bekymre sig .

9. . Smag og lugt . Når du ryger du gradvist mister evnen til at lugte tingene ordentligt og dine smagsløg fungerer ikke som de plejede . Når jeg stoppet med at ryge Jeg fandt disse to sanser tilbage meget hurtigt , hvilket gør måltider meget dem . Du vil lugter af tobaksrøg , hvis du ryger, men du kan ikke fortælle. Bare prøv at lugte dit tøj efter en aften i selskab med rygere , når du ikke ryger. Dette er, hvad du lugter hele tiden.

10. . Svimmel . Hvis jeg kom ud af badet for hurtigt jeg ville få sjove lysene i mit hoved. Det var en mærkelig fornemmelse, og det påvirker nogle rygere mere end andre . De fleste mennesker får svimmel magi , hvis de sidde oprejst hurtigt, men en ryger vil føle sig mere svimmel , fordi de har mindre ilt i deres krop .

Denne liste omfatter ikke de mest almindelige e cigaretrygning virkninger på kroppen , såsom lungekræft , hjertesygdomme og mange andre. Disse er tilføjet bonusser , du kan forvente , hvis du ryger . De fleste rygere tror ikke, de vil kontrakt disse sygdomme. Jeg har lige slettet mit sind til dem, når jeg har røget. Virkeligheden er, at 1 ud af 2 rygere vil dø af deres afhængighed , hvis de fortsætter med at ryge .

No reviews yet.

Leave a Reply

shared on wplocker.com