Søgemaskineoptimering er blevet en fast del af danske virksomheder

Internet markedsføring er blevet en uundgåelig måde at markedsføre i de fleste af de lande, hvor folk er villige til at bruge penge online. Dubai er en international havn, der også kommer under sådanne e-marketing radar, hvor de fleste af de virksomheder, der stræber efter at øge deres online tilstedeværelse. Internet markedsføring er ufuldstændig uden søgemaskineoptimering som står for Search Engine Optimization. søgemaskineoptimering er den mest succesfulde måde at tiltrække sultne perspektiver søger efter dine produkter eller tjenester. Det er på grund 60% af de potentielle målrettet kunder bruger søgemaskiner til at finde deres ønskede hjemmesider eller websider. Så for hver virksomhed, der søger for meget målrettet trafik skal arbejde for søgemaskineoptimering.
E-business konkurrencen er konstant stigende. I sidste årti, forårsagede kun et par klik med hjemmesiden publikation optimeret på “Meta-Keywords Tag” dem til listen på Googles første side. Men nu er søgemaskineoptimering er blevet lidt hård i form af tidsramme og indsats. Virkningen af en sådan vanskelighed i søgemaskineoptimering varierer fra niche til niche. Nogle af de meget konkurrencedygtige erhvervsnicher i Dubai er:
i) Fast ejendom

ii) Autos

iii) BPO, web design osv.
Lad os analysere den niche af “Fast ejendom” i Dubai med hensyn til søgemaskineoptimering …
Hver fast ejendom i Dubai søger online markedsføring ville elske at blive rangeret på første side i Google på søgeord som “Real Estate Dubai”. Dette søgeord har gennemsnitlige daglige estimering af søgninger mere end 1500 som foreslået af Google søgeord værktøj. Ud af gennemsnittet 5-6.000.000 af konkurrencedygtige sider, vil kun 10 vinde løbet. Ifølge statistiske undersøgelser foretaget på søgemaskinen adfærd er mere end 75% trafik suget af top 5 placerede hjemmesider og kun 20% -25% trafik går til øvrige resterende resultater.
Så tror du, hvor dyrebar ville det være for en virksomhed ejer til at være på top 5 positioner for sådan en meget søgt søgeord?
Når du indser betydningen af ovennævnte sag, vil du helt aldrig overse betydningen af søgemaskineoptimering (Search Engine Optimizer) til din e-business. søgemaskineoptimering er en eneste internet marketing værktøj, der kan øge din virksomhed fra nul til “SKY”. Nu er spørgsmålet, skal ekko i dit sind, “Hvordan til at gå efter søgemaskineoptimering?”
Du kan følge to store tilgange til søgemaskineoptimering af din hjemmeside:
i) Ansættelse søgemaskineoptimering Eksperter

ii) Outsourcing søgemaskineoptimering til fornyede søgemaskineoptimering Professionals
Sørg for, at uanset hvad nærmer du går efter, du er godt klar over pålideligheden og effektiviteten af søgemaskine optimere. Deres tidligere erfaringer og arbejde reference kan give dig den klar idé i denne henseende. Processen med søgemaskineoptimering starter normalt fra hjemmesiden designe og strukturering at sammenkæde popularitet ved at komme tilbage links. Du skal også have en idé om den grundlæggende proces for søgemaskineoptimering, hvordan det virker. Her er en kort skitse af søgemaskineoptimering:
i) Keyword Research

ii) On-Page Optimering

# A) Optimering Titel, Beskrivelse, overskrift tags
# B) 2-3% Keyword density indhold
# C) Let at følge interne forbinder sider
# D) Anvendelse gøre følge tag for udgående eller uvigtige links for at forhindre deling af Page Rank værdi
iii) Link Popularitet

# A) Analysere konkurrenter tilbage forbinder strategi og kopiere den
# B) Brug af Web 2,0 egenskaber for autoritative tilbage forbinder
# C) Kom links fra forskellige IP-adresser
# D) Metoder: pressemeddelelse indgivelse, social bookmarking, artikel indsendelse, Blogging, Profil Links mv

No reviews yet.

Leave a Reply

shared on wplocker.com